loading

АВТОМОБИЛИ ПО МЯРКА


Винаги ще има продуктови ниши, които не могат да бъдат запълнени дори и с най-широката гама, предлагана фабрично от Opel. За удоволетворяването на тези нужди сме изградили мрежа от доверени специалисти. Tака вие ще сте сигурни, че качеството е изпитано лично от нас, а базовият автомобил ще се ползва с гаранцията на Opel.

Opel е сертифицирал множество трансформации, изпълнени от висококвалифицирани европейски партньори. Независимо дали търсите хладилен модел, пътнически за превоз на инвалиди, линейка, репатриращ автомобил или версия за превоз на коне, модел със специална надстройка , вътрешно оборудване с рафтове и шкафове за съхранение и превоз на инструменти и екипировка или имате нужда от друг специфичен лекотоварен модел, Opel може да ви предложи точния партньор. 
 
Купувайки сертифициран от Opel трансформиран автомобил, можете да сте сигурни, че той е преминал през първа проверка от нашия екип за трансформации, а фирмата изпълнител отговаря на всички правила и стандарти за качество, гаранции и следпродажбено обслужване включително отговорността за продукта. Освен това, при сертифицирана трансформация гаранцията на базовия автомобил не се нарушава.


За по-подробна информация относно програмата "Сертифицирани от Opel трансформации " можете да се свържете с нас с помощта на формуляра по-долу.

ПИШЕТЕ НИ
На изображението може да е показано допълнително оборудване.
НАЧАЛО