loading

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Информация за обработката на лични данни

Вашите лични данни ще бъдат обработени, с цел управление и изпълнение на искането Ви от нас (Вашият избран партньор на Opel) от ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“, бул. „Драган Цанков“ №36, София и Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main като администратори, както следва:

Обработката на данните се основава на чл. 6, параграф 1, буква б) от GDPR.

Ние като администратори обработваме Вашите лични данни както следва:

Данни задължителните данни са маркирани с *

Цели

1.       Идентификация и данни за контакт
(име *, имейл адрес *, телефонен номер, пощенски адрес (* ако е приложимо))

Контакт, комуникация и изпълнение на заявки; отписване от абонамент за новини

2.       Модел от който се интересувате*

Изпълнение на заявката

3.       Избраният партньор на Opel *

Изпълнение на заявката

4.       Лизинг, финансов план (* ако е приложимо)

Изпълнение на заявката

5.       Данни за текущия автомобил*, VIN*, дата на първа регистрация, регистрационен №, показания на километража, дата/ час на оставяне на автомобила, дата/ час на вземане, вид сервизна услуга*,  заместващ автомобил

Изпълнение на сервизната поръчка

6.       Тип запитване

Изпълнение на заявка за контакт

Данните, маркирани с *, изброени по-горе, са задължителни и се изискват според договора. Затова сте задължени да ги предоставите. В случай че не предоставите данните, не можем да изпълним заявката.

Данните, изброени по-горе, ще се съхраняват в продължение на три години след прекратяване на това договорно взаимоотношение.

Получатели

Споделяме Вашите лични данни за изброените по-долу цели със следните получатели:

Данни

Цели

Получатели

Идентификация и данни за контакт
(име *, имейл адрес *, телефонен номер, пощенски адрес (* ако е приложимо)), модел от който се интересувате
, избран партньор на Opel, лизинг, финансов план (* ако е приложимо), данни за текущия автомобил*, VIN*, дата на първа регистрация, регистрационен №, показания на километража, дата/ час на оставяне на автомобила, дата/ час на вземане, вид сервизна услуга*,  заместващ автомобил, тип запитване

Изпълнение на заявката

Ние (Вашият избран Opel партньор) Opel Automobile GmbH и ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“ споделяме вашите лични данни със съответните ангажирани обработващи, за да подпомогнат администрирането на посочените цели.

Ние (Вашият избран Opel партньор) Opel Automobile GmbH и ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“ споделяме Вашите лични данни и със съответния доставчик на ИТ услуги (GM Holdings LLC, Мичиган, САЩ), който се намира извън Европейския съюз) и следователно в страна без подходящо ниво на защита на данните. Няма решение за адекватност на Европейската комисия, но съществуват подходящи гаранции, които в този случай са съответните стандартни договорни клаузи на ЕС. За да получите копие, моля изпратете имейл до: privacyrights@opel.com.

За допълнителна информация относно поверителността, вижте нашата Политика за поверителност и „бисквитки“

НАЧАЛО